Vochtbestrijding Waregem

Vochtbestrijding is het behandelen van muren of gevels om deze vochtwerend te maken. Dankzij onze vochtbestrijding zijn vochtproblemen verleden tijd. Ook kunt u vochtbestrijding preventief uitvoeren. Hydro Solutions zorgt voor professionele vochtbestrijding in Waregem en omstreken. Twijfelt u of vochtbestrijding nodig is? We komen graag bij u langs voor een inspectie!

Waarom Hydro Solutions?

  • Zorgvuldige inspectie
  • Doeltreffende aanpak
  • Professioneel maatwerk
  • Ervaren specialisten
  • 5 jaar garantie

Waarom Hydro Solutions?

  • Zorgvuldige inspectie
  • Doeltreffende aanpak
  • Professioneel maatwerk
  • Ervaren specialisten
  • 5 jaar garantie

1. Zorgvuldige inspectie
Wij lopen eerst de betreffende ruimte(s) zorgvuldig langs om de oorzaak en omvang van het vochtprobleem vast te stellen. Uiteraard met respect voor uw privacy.

2. Scherpe offerte
Na de inspectie stellen we een scherpe offerte voor u op met een plan op maat. We bepalen welke werkwijze het beste past bij de situatie: doeltreffend en efficiënt.

3. Doeltreffende vochtbestrijding
Door onze doeltreffende aanpak kan vocht niet meer binnen dringen. Zelfs hardnekkige vochtproblemen zijn hierdoor snel verleden tijd.

Hulp bij vochtbestrijding in Waregem van Hydro Solutions

Vochtbestrijding Waregem

Wanneer u te maken heeft met vochtproblemen in huis, kan professionele vochtbestrijding in Waregem noodzakelijk zijn om verdere schade tegen te gaan. Vochtschade komt niet alleen in een fysieke vorm voor. Ook kunnen vochtproblemen voor gezondheidsklachten zorgen! Reden genoeg om deze problemen in een vroeg stadium aan te pakken. Hydro Solutions biedt u hulp bij het oplossen van vochtproblemen. Wij vertellen u graag meer over de verschillende soorten vochtproblemen die wij kunnen aanpakken en de methodes die wij hierbij gebruiken.

Op welk moment is vochtbestrijding in Waregem noodzakelijk?

Vochtbestrijding in Waregem is noodzakelijk, als u merkt dat de luchtvochtigheid in huis toeneemt. U kunt de luchtvochtigheid meten met een zogenaamde hygrometer. Een hoge luchtvochtigheid kan duiden op een slechte ventilatie, een lekkage en op verschillende andere vochtproblemen. Een lekkage lost een loodgieter op, maar voor het herstel van een poreuze muur of opstijgend vocht is de hulp van een specialist op het gebied van vochtbestrijding noodzakelijk. Wij bieden u deze hulp graag aan!

Verschillende vochtproblemen oplossen met vochtbestrijding

Zoals reeds beschreven werd, verhelpt een loodgieter een lekkage. Een probleem als opstijgend vocht of doorslaand vocht valt vaak echter niet door een loodgieter te verhelpen. Hydro Solutions biedt u oplossingen, die u van deze vochtproblemen af kunnen helpen. Des te sneller u ingrijpt, des te kleiner is de kans op een serieuze vochtschade aan uw woning. Vochtbestrijding in Waregem begint bij het opsporen van het exacte vochtprobleem, om vervolgens voor een passende oplossing te zorgen. Ook bij condensatievocht bieden onze specialisten u graag hulp.

Wat maakt vochtbestrijding in Waregem zo belangrijk?

Het laten uitvoeren van vochtbestrijding in Waregem is om verschillende redenen belangrijk. Zo is de kans groot dat er na verloop van tijd vochtplekken op muren zullen ontstaan. Deze plekken zullen al snel verergeren tot schade aan de wandbekleding, of zelfs tot een broeinest van schimmels en zwammen. Wist u dat er als gevolg van deze schimmelvorming hele kleine schimmeldeeltjes in de lucht zullen zweven? Zo komt u hier zelfs zonder de schimmels aan te raken in aanraking mee. Ook kunnen vochtproblemen voor gezondheidsklachten zorgen. Mensen met astma krijgen sneller te maken met kortademigheid en bij gezinsleden met reuma kunnen pijntjes in spieren en gewrichten opspelen.

Methoden voor het uitvoeren van vochtbestrijding

Het is afhankelijk van de aard van een vochtprobleem, hoe we deze het beste kunnen verhelpen. Bij doorslaand vocht kiezen onze specialisten bijvoorbeeld  voor het impregneren van de buitenmuur. Hierbij brengt Hydro Solutions een speciale coating op de buitenmuur aan, die een waterafstotende laag vormt. In het geval van opstijgend vocht ligt de oorzaak vaak bij de fundering onder uw woning. Door de muren te injecteren, kan er een natuurlijke waterkering worden opgebouwd. Bij het injecteren van muren boren we om de zoveel centimeter gaten in de muur. Deze gaten voorzien we van een goedje, welke voor een chemische reactie aan de binnenzijde van de muur zorgt.

Zelf methoden voor vochtbestrijding uitvoeren

Vaak is het erg lastig om zelf dergelijke methoden te gebruiken voor het uitvoeren van vochtbestrijding in Waregem. Niet alleen hebben woningbezitters hier de kennis vaak niet voor, ook is het lastig om aan de juiste middelen te komen voor vochtbestrijding. Door voor professionele hulp te kiezen, verzekert u zichzelf van een vakkundige en effectieve oplossing tegen vochtproblemen in huis. Wel zou u zelf voor het plaatsen van vochtvreters in huis kunnen zorgen. Deze vochtvreters nemen het vocht op uit de lucht, waardoor de luchtvochtigheid afneemt.

Wat betaalt de verzekering?

In sommige gevallen komt u in aanmerking voor een financiële tegemoetkoming bij vochtproblemen. Het verschil per verzekering en verzekeraar, of dit om een tegemoetkoming voor het herstel van vochtschade, vochtproblemen of allebei gaat. Bekijk de verzekeringspolis van uw brandverzekering nog eens, om te achterhalen of u ook in aanmerking komt voor een vergoeding. Naast de vergoeding vanuit uw verzekering, is er de mogelijkheid van de Vlaamse renovatiepremie. Kijk eens op de website hiervan, om te zien of u ook hier in aanmerking voor komt.

Nieuwe vochtproblemen voorkomen

zoutvorming muur

Niet alleen wilt u bestaande vochtproblemen in huis kunnen verhelpen, ook moeten nieuwe vochtproblemen voorkomen worden. Om die reden kan het verstandig zijn om verschillende methodes op het gebied van vochtbestrijding in Waregem uit te laten voeren. Zorg bijvoorbeeld voor het impregneren van een muur, als u deze eerder al heeft laten injecteren. Zeker poreuze muren zijn erg gevoelig voor doorslaand vocht. Andersom kunt u een muur laten injecteren, als u deze heeft laten impregneren. Het injecteren van muren is voornamelijk interessant voor woningen, die op een oude fundering gebouwd zijn.

Wilt u meer weten over vochtbestrijding in Waregem? Of wilt u weten of uw woning gevoelig is voor doorslaand- en opstijgend vocht? Neem in dat geval vrijblijvend contact met Hydro Solutions op! Wij komen graag bij u langs, om u meer te vertellen over onze vochtbestrijdingsmethodieken.

Kosten

De kosten van vochtbestrijding zijn afhankelijk van het te behandelen oppervlak en de toegepaste methode. We maken graag een plan op maat voor u met een scherpe offerte. Ook is het mogelijk een inspectie aan te vragen zodat we direct een inschatting kunnen maken van de kosten. Neem contact met ons op voor meer informatie over de kosten en mogelijkheden.

Wij helpen u graag bij diverse vochtproblemen. Hydro Solutions helpt onder andere bij:

Contacteer ons

U kunt ons overal in Waregem en omstreken inschakelen voor het verhelpen van vochtproblemen.

Maandag tot en met vrijdag:
09:00-17:00

De technieker van Hydro Solutions nam echt de tijd om ons uit te leggen wat we het beste konden doen.

Hanne M. 5 sterren review

Na de vochtbestrijding hebben we geen last meer gehad van vochtige muren en schimmel. Super!

Arthur P. 5 sterren review

SIKA

Over ons

Hydro Solutions is een Vlaams bedrijf gespecialiseerd in vochtbestrijding en het verhelpen van vochtproblemen. Voor ieder vochtprobleem bieden wij een oplossing. Door onze handige werkwijze zijn dure en ingrijpende reparatiewerkzaamheden vaak overbodig.

Contact

Wil u een afspraak maken? Bel 056 89 77 15 en u krijgt direct een ervaren technieker aan de lijn. Heeft u liever contact via e-mail? Vraag een inspectie aan via het formulier hieronder of mail naar info@vochtbestrijdingexpert.be. Ook kunt u een terug bel verzoek doorgeven.

Bel mij terug

Uw telefoonnummer

Vraag een inspectie aan
Mijn persoonsgegevens mogen verwerkt worden volgens het privacybeleid.