Vochtbestrijding Sint-Niklaas

Vochtbestrijding is het behandelen van muren of gevels om deze vochtwerend te maken. Dankzij onze vochtbestrijding zijn vochtproblemen verleden tijd. Ook kunt u vochtbestrijding preventief uitvoeren. Hydro Solutions zorgt voor professionele vochtbestrijding in Sint-Niklaas en omstreken. Twijfelt u of vochtbestrijding nodig is? We komen graag bij u langs voor een inspectie!

Waarom Hydro Solutions?

  • Zorgvuldige inspectie
  • Doeltreffende aanpak
  • Professioneel maatwerk
  • Ervaren specialisten
  • 5 jaar garantie

Waarom Hydro Solutions?

  • Zorgvuldige inspectie
  • Doeltreffende aanpak
  • Professioneel maatwerk
  • Ervaren specialisten
  • 5 jaar garantie

1. Zorgvuldige inspectie
Wij lopen eerst de betreffende ruimte(s) zorgvuldig langs om de oorzaak en omvang van het vochtprobleem vast te stellen. Uiteraard met respect voor uw privacy.

2. Scherpe offerte
Na de inspectie stellen we een scherpe offerte voor u op met een plan op maat. We bepalen welke werkwijze het beste past bij de situatie: doeltreffend en efficiënt.

3. Doeltreffende vochtbestrijding
Door onze doeltreffende aanpak kan vocht niet meer binnen dringen. Zelfs hardnekkige vochtproblemen zijn hierdoor snel verleden tijd.

Vochtbestrijding in Sint-Niklaas laten uitvoeren door Hydro Solutions

Het laten uitvoeren van vochtbestrijding in Sint-Niklaas kan in verschillende situaties noodzakelijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan een muur, die aangetast is door opstijgend vocht. Het is erg lastig om zelf voor een oplossing te zorgen, waardoor hulp van Hydro Solutions wenselijk is. Onze specialisten beschikken over een jarenlange ervaring en weten hoe vochtproblemen moeten worden behandeld. Hierbij hebben wij de mogelijkheid om verschillende behandelmethodes te gebruiken. Deze methodes komen niet alleen van pas bij het verhelpen van vochtproblemen, maar ook bij het voorkomen hiervan. Wij vertellen u graag meer over vochtbestrijding in Sint-Niklaas en hetgeen Hydro Solutions hierin voor u kan betekenen.

Wanneer is vochtbestrijding in Sint-Niklaas nodig?

Vochtbestrijding in Sint-Niklaas is noodzakelijk op het moment dat de luchtvochtigheid sterk toeneemt in ruimtes. Dit kan duiden op een lekkage, een vochtprobleem in de muur, enzovoorts. Waar een lekkage door een loodgieter kan worden opgelost, is dat bij vochtproblemen in muren lastiger. Vochtproblemen als opstijgend vocht of doorslaand vocht vergen een hele andere aanpak, dan een lekkende leiding of een beschadiging aan uw dakbedekking. Een andere situatie waarin vochtbestrijding in Sint-Niklaas noodzakelijk kan zijn, is een situatie waarbij u merkt dat uw muur poreus is.

Verschillende vochtproblemen verhelpen met vochtbestrijding

Vochtbestrijding Sint-Niklaas

Reeds werden een aantal voorbeelden van regelmatig voorkomende vochtproblemen genoemd. Over het algemeen kunnen problemen met vocht in drie hoofdcategorieën worden ingedeeld: doorslaand vocht, opstijgend vocht en condensatievocht. Vochtbestrijding in Sint-Niklaas wordt uitgevoerd om doorslaand- en opstijgend vocht te verhelpen. Condensatievocht kunt u relatief eenvoudig zelf verhelpen, door de ventilatie in ruimtes te verbeteren. Zo kan de condens makkelijker worden afgevoerd, waarmee de kans op een serieus vochtprobleem afneemt.

Wat maakt vochtbestrijding in Sint-Niklaas zo belangrijk?

Er zijn meerdere redenen, die maken dat vochtbestrijding in Sint-Niklaas essentieel is bij vochtproblemen. Een goede reden is bijvoorbeeld het gevolg van een hoge luchtvochtigheid op de gezondheid van mensen met astma of reuma. Deze mensen zullen sneller te maken krijgen met kortademigheid of pijnlijke spieren, als zij in een ruimte met een hoge luchtvochtigheid verblijven. Daar komt bij dat een hoge luchtvochtigheid voor een nare schade aan uw woning kan zorgen. Denk bijvoorbeeld aan schade aan de wandbekleding van uw woning, schade aan houten constructies, enzovoorts.

Methoden voor het uitvoeren van vochtbestrijding

Bij vochtbestrijding in Sint-Niklaas gebruikt Hydro Solutions verschillende methoden om het vocht uit uw woning te dringen. Het is afhankelijk van het exacte vochtprobleem, hoe dit verholpen moet worden. Zo is het raadzaam om voor doorslaand vocht een muur te laten impregneren. Bij de impregnatie van een muur wordt er een speciale, waterafstotende coating op de muur aangebracht. Heeft u te maken met opstijgend vocht? In dat geval is het verstandig om voor het injecteren van muren te kiezen. Bij het injecteren van een muur worden er gaten geboord, waarin een speciaal goedje gespoten wordt. Dit goedje zorgt voor een chemische reactie, waaruit een natuurlijke waterkering ontstaat. Vooraf zullen we u altijd informeren over de werkwijze die wij gebruiken bij de vochtbestrijding in Sint-Niklaas.

Zelf methodes voor vochtbestrijding uitvoeren vaak lastig

Zoutvorming muur

Mogelijk overweegt u om dergelijke methodes op het gebied van vochtbestrijding zelf uit te voeren. Dit wordt afgeraden! De kans is relatief klein dat u voor een effectieve oplossing tegen vochtproblemen zorgt, als u zelf aan de slag gaat. Enerzijds door het ontbreken van vakkennis, anderzijds doordat u niet over de juiste middelen beschikt. Om een grote investering in dergelijke materialen en hulpmiddelen te voorkomen, is het slim om hier een specialist voor in te schakelen. Hetgeen u wel zelf zou kunnen doen, is het plaatsen van vochtvreters in vochtige ruimtes.

Wat betaalt de verzekering?

Wanneer u een brandverzekering voor uw woning heeft afgesloten, komt u mogelijk in aanmerking voor een vergoeding. Met deze vergoeding wordt het inschakelen van een specialist op het gebied van vochtbestrijding in Sint-Niklaas des te aantrekkelijker. Lees uw verzekeringsvoorwaarden nog eens na, om te zien of u een vergoeding krijgt voor het herstel van schade, het verhelpen of vochtproblemen, of wellicht allebei. Ook is het interessant om naar de mogelijkheden van de Vlaamse renovatiepremie te kijken. Op de website hiervan leest u meer over de voorwaarden van deze financiële tegemoetkoming voor renovatiewerkzaamheden.

Nieuwe vochtproblemen in uw woning voorkomen

Niet alleen helpt het uitvoeren van vochtbestrijding in Sint-Niklaas u bij het verhelpen van bestaande vochtproblemen. Ook kan dit aantrekkelijk zijn voor het voorkomen van nieuwe vochtproblemen. Kies er daarom niet alleen voor om uw muur te injecteren, maar zorg ook voor het impregneren van een muur. Andersom geldt natuurlijk ook, dat u muren kunt injecteren als u deze eerder al geïmpregneerd heeft.

Bent u benieuwd welke methoden op het gebied van vochtbestrijding in Sint-Niklaas interessant zijn om vochtproblemen in uw eigen woning te voorkomen? Neem vrijblijvend contact met ons op, om u hier over te laten informeren.

Kosten

De kosten van vochtbestrijding zijn afhankelijk van het te behandelen oppervlak en de toegepaste methode. We maken graag een plan op maat voor u met een scherpe offerte. Ook is het mogelijk een inspectie aan te vragen zodat we direct een inschatting kunnen maken van de kosten. Neem contact met ons op voor meer informatie over de kosten en mogelijkheden.

Wij helpen u graag bij diverse vochtproblemen. Hydro Solutions helpt onder andere bij:

Contacteer ons

U kunt ons overal in Sint-Niklaas en omstreken inschakelen voor het verhelpen van vochtproblemen.

Maandag tot en met vrijdag:
09:00-17:00

De technieker van Hydro Solutions nam echt de tijd om ons uit te leggen wat we het beste konden doen.

Hanne M. 5 sterren review

Na de vochtbestrijding hebben we geen last meer gehad van vochtige muren en schimmel. Super!

Arthur P. 5 sterren review

SIKA

Over ons

Hydro Solutions is een Vlaams bedrijf gespecialiseerd in vochtbestrijding en het verhelpen van vochtproblemen. Voor ieder vochtprobleem bieden wij een oplossing. Door onze handige werkwijze zijn dure en ingrijpende reparatiewerkzaamheden vaak overbodig.

Contact

Wil u een afspraak maken? Bel 03 302 48 36 en u krijgt direct een ervaren technieker aan de lijn. Heeft u liever contact via e-mail? Vraag een inspectie aan via het formulier hieronder of mail naar info@vochtbestrijdingexpert.be. Ook kunt u een terug bel verzoek doorgeven.

Bel mij terug

Uw telefoonnummer

Vraag een inspectie aan
Mijn persoonsgegevens mogen verwerkt worden volgens het privacybeleid.