Hydro Solutions beeldmerk
Hydro Solutions beeldmerk

Hydro Solutions is een Vlaams bedrijf gespecialiseerd in vochtbestrijding en het verhelpen van vochtproblemen. Hydro Solutions is ontstaan uit een samenwerkingsverband van vocht- en schade-experts. Door onze krachten te bundelen bieden we een totaaloplossing voor vochtproblemen zoals opstijgend vocht en doorslaand vocht.

Waar staan wij voor? Hydro Solutions streeft ernaar om u altijd de beste kwaliteit te bieden. Wij werken daarom alleen met de beste producten die zorgen voor een betrouwbare en duurzame oplossing voor vochtproblemen. Daarnaast maakt u bij ons geen onnodige kosten. De meeste vochtproblemen zijn namelijk te verhelpen door het impregneren of injecteren van muren. Dit is ook de meest kostenefficiënte oplossing. Alleen indien niet anders mogelijk en altijd in overleg met de klant gaan wij over tot het duurdere onderkappen van muren. Hierdoor zijn dure en ingrijpende werkzaamheden vaak niet nodig.

Wij zijn werkzaam in Oost- en West-Vlaanderen. U kunt ons overal in deze provincies inschakelen. Door onze lokale focus zijn wij bekend met de vochtproblemen die veel voorkomen in deze provincies. Vooral opstijgend vocht zien we veel door de relatief natte ondergrond. Ook doorslaand vocht komen we vaak tegen. Door de ligging van Vlaanderen is er vaak sprake van westelijke wind. Deze brengt vochtige lucht vanaf de oceaan met zich mee wat voor relatief veel neerslag zorgt. Dit vergroot de kans op doorslaand vocht. Hydro Solutions is gespecialiseerd in het oplossen van deze vochtproblemen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op! Dit kan zowel per telefoon als per e-mail. We helpen u graag! Doordeweeks kunt u ons bereiken van 09:00 tot 17:00. In het weekend zijn wij gesloten. Wel kunt u ons in het weekend e-mails of een terugbel verzoek sturen. We streven ernaar om deze binnen één werkdag te beantwoorden.

Contactgegevens

Hydro Solutions

Vochtbestrijding West- en Oost-Vlaanderen

050 89 26 78

info@vochtbestrijdingexpert.be

www.vochtbestrijdingexpert.be

Zorgvuldige inspectie

Doeltreffende aanpak

Professioneel maatwerk

Ervaren specialisten