Vochtbestrijding Aalst

Vochtbestrijding is het behandelen van muren of gevels om deze vochtwerend te maken. Dankzij onze vochtbestrijding zijn vochtproblemen verleden tijd. Ook kunt u vochtbestrijding preventief laten uitvoeren. Hydro Solutions zorgt voor professionele vochtbestrijding in Aalst en omstreken. Twijfelt u of vochtbestrijding nodig is? We komen graag bij u langs voor een inspectie!

Waarom Hydro Solutions?

  • Zorgvuldige inspectie
  • Doeltreffende aanpak
  • Professioneel maatwerk
  • Ervaren specialisten
  • 5 jaar garantie

Waarom Hydro Solutions?

  • Zorgvuldige inspectie
  • Doeltreffende aanpak
  • Professioneel maatwerk
  • Ervaren specialisten
  • 5 jaar garantie

1. Zorgvuldige inspectie
Wij lopen eerst de betreffende ruimte(s) zorgvuldig langs om de oorzaak en omvang van het vochtprobleem vast te stellen. Uiteraard met respect voor uw privacy.

2. Scherpe offerte
Na de inspectie stellen we een scherpe offerte voor u op met een plan op maat. We bepalen welke werkwijze het beste past bij de situatie: doeltreffend en efficiënt.

3. Doeltreffende vochtbestrijding
Door onze doeltreffende aanpak kan vocht niet meer binnen dringen. Zelfs hardnekkige vochtproblemen zijn hierdoor snel verleden tijd.

Professionele hulp bij vochtbestrijding in Aalst

Vochtproblemen kunnen in verschillende vormen opspelen. Denk aan opstijgend vocht, doorslaand vocht, een lekkende leiding, enzovoorts. Bij vochtproblemen is het belangrijk om een specialist op het gebied van vochtbestrijding in Aalst in te schakelen, om deze problemen te laten verhelpen. Zou u dit niet doen, dan kunnen er verschillende vormen van schade ontstaan. Hierbij geldt dat des te langer u wacht, des te ernstiger de problemen ook worden! Hydro Solutions vertelt u graag meer over vochtbestrijding in Aalst.

Wanneer is vochtbestrijding in Aalst noodzakelijk?

Schade aan muurVochtbestrijding in Aalst is noodzakelijk op het moment dat uw muren vocht beginnen op te nemen. Het opnemen van vocht kan op verschillende manieren gebeuren. Denk aan doorslaand vocht, waarbij het vocht van buitenaf in uw muren trekt. Ook kan er sprake zijn van opstijgend vocht, waarbij vocht via het fundament van uw woning naar boven probeert te trekken. Een derde vorm van vochtproblemen is condensatievocht. Hiervan ligt de oorzaak binnen uw woning.

Zonder een specialist op het gebied van vochtbestrijding in Aalst in te schakelen, zal er al snel schade aan uw woning ontstaan. U kunt hierbij denken aan vochtplekken op uw binnenmuur, een hogere luchtvochtigheid in huis, schimmelplekken, enzovoorts. Ook kunnen vochtproblemen schadelijk zijn voor uw gezondheid.

Welke vochtproblemen verhelpen we met vochtbestrijding?

Hydro Solutions helpt u bij het oplossen van verschillende soorten vochtproblemen. Reeds werden drie soorten vochtproblemen genoemd, namelijk: doorslaand vocht, optrekkend vocht en condensatievocht. Ook bij andere soorten vochtproblemen, zoals inslaand vocht in uw kelder, kunnen onze ervaren specialisten u helpen.

Waarom is vochtbestrijding belangrijk?

Vochtbestrijding AalstVochtbestrijding in Aalst is bijvoorbeeld belangrijk om gezondheidsklachten tegen te gaan. Onder meer mensen met allergieën, astma of reumatische klachten kunnen gevoelig zijn voor de gevolgen van vocht in huis. Ook is de kans op schade aan de wandbekleding van uw ruimtes groot. Denk aan scheuren in behang, een verflaag die afbladdert, enzovoorts. Het opnieuw bekleden van wanden is niet voldoende om de vochtproblemen te verhelpen.

Methoden voor vochtbestrijding in Aalst

Wanneer wij ons richten op vochtbestrijding in Aalst, gebruiken we verschillende methodieken om voor een effectieve oplossing te zorgen. Onder meer het impregneren of injecteren van een muur is hierbij een regelmatig toegepaste oplossing. Ook kan er een fysieke waterkering in de muur worden aangebracht. Dit is echter een veel ingrijpendere maatregel, waardoor dit niet snel onze voorkeur krijgt. Afhankelijk van het type vochtprobleem waarmee u te maken heeft, zorgen wij voor een passende vorm van vochtbestrijding in Aalst.

Kunt u dit ook zelf doen?

Hydro Solutions raadt mensen af om zelf aan de slag te gaan met methodieken voor vochtbestrijding in Aalst. De kans dat een van de beschreven methodieken zonder gespecialiseerde kennis op de juiste wijze uitgevoerd wordt, is relatief klein. Dit is zonde van uw tijd en moeite! Daarbij kan er in de tussentijd meer vocht in uw muren getrokken zijn. Wat u wel zelf kunt doen, is het plaatsen van vochtvreters of luchtontvochtigers in huis. (Vochtvreters zijn kleine doosjes, die het vocht opnemen uit de lucht.) Ook het regelmatig ventileren van vochtige ruimtes kan helpen om vochtproblemen tegen te gaan. Zo draagt u bij aan de vochtbestrijding in uw woning in Aalst.

Wat betaalt de verzekering?

Het kan per verzekeraar verschillen, welke kosten vergoed worden bij het oplossen van een vochtprobleem in huis. In sommige gevallen worden alleen de kosten voor het herstel van schade aan uw woning en inboedel vergoed. Andere verzekeraars bieden u een vergoeding aan voor het inschakelen van een bedrijf als Hydro Solutions voor vochtbestrijding in Aalst. Kijk uw eigen verzekeringspolis er nog eens op na, om te zien voor welke kosten u gedekt bent via uw verzekeraar. Ook kunt u in veel gevallen een beroep doen op de Vlaamse renovatiepremie.

Nieuwe vochtproblemen voorkomen in huis

Niet alleen biedt Hydro Solutions u hulp bij vochtbestrijding in Aalst. Ook bij het voorkomen van nieuwe vochtproblemen kunt u op onze hulp rekenen. Zo kan het verstandig zijn om uw muren preventief te impregneren. Bij het impregneren wordt er een coating op de muur aangebracht, die ertoe leidt dat er minder vocht in de muren zal trekken. De kans op doorslaand vocht of inslaand vocht wordt zo aanzienlijk kleiner. Ook het injecteren van muren kan een preventieve maatregel zijn, om vochtproblemen in huis te voorkomen. Zelf zou u een hygrometer in huis kunnen gebruiken. Met zo’n hygrometer is het mogelijk om de luchtvochtigheid in uw ruimtes te meten. Op het moment dat de luchtvochtigheid toeneemt, kunt u naar een passende oplossing zoeken.

Meer weten over onze mogelijkheden bij vochtbestrijding in Aalst? Neem vrijblijvend contact met onze vochtspecialisten op. Zij voorzien u graag van advies en stellen indien gewenst een offerte voor u op!

Kosten

De kosten van vochtbestrijding zijn afhankelijk van het te behandelen oppervlak en de toegepaste methode. We maken graag een plan op maat voor u met een scherpe offerte. Ook is het mogelijk een inspectie aan te vragen zodat we direct een inschatting kunnen maken van de kosten. Neem contact met ons op voor meer informatie over de kosten en mogelijkheden.

Wij helpen u graag bij diverse vochtproblemen. Hydro Solutions helpt onder andere bij:

Contacteer ons

U kunt ons overal in Aalst en omstreken inschakelen voor het verhelpen van vochtproblemen.

Maandag tot en met vrijdag:
09:00-17:00

De technieker van Hydro Solutions nam echt de tijd om ons uit te leggen wat we het beste konden doen.

Hanne M.   5 sterren review

Na de vochtbestrijding hebben we geen last meer gehad van vochtige muren en schimmel. Super!

Arthur P.   5 sterren review

SIKA

Over ons

Hydro Solutions is een Vlaams bedrijf gespecialiseerd in vochtbestrijding en het verhelpen van vochtproblemen. Voor ieder vochtprobleem bieden wij een oplossing. Door onze handige werkwijze zijn dure en ingrijpende reparatiewerkzaamheden vaak overbodig.

Contact

Wil u een afspraak maken? Bel 053 89 35 97 en u krijgt direct een ervaren technieker aan de lijn. Heeft u liever contact via e-mail? Vraag een inspectie aan via het formulier hieronder of mail naar info@vochtbestrijdingexpert.be. Ook kunt u een terug bel verzoek doorgeven.

Bel mij terug

Uw telefoonnummer

Vraag een inspectie aan




Mijn persoonsgegevens mogen verwerkt worden volgens het privacybeleid.